Rekordna ponudba za Hentyja

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na naslov Olimpije je prišla visoka ponudba iz Rusije za Ezekiela Hentyja.
Oglej si celoten članek

V večini evropskih držav je prestopni rok že zaključen, v Rusiji pa bo trajal še do konca tega meseca. Ruski klubi tako še iščejo okrepitve, ena izmed ponudb pa je prišla tudi v Olimpijo. Zanimanje, o njem so najprej pisali pri Ekipi, velja za nigerijskega napadalca Ezekiela Hentyja, ki je v jesenskem delu prvenstva zbral osem zadetkov in prav toliko podaj.

V ljubljanskem klubu selitvi Nigerijca niso najbolj naklonjeni, saj nanj računajo v boju za naslov, vendar bi jih lahko prepričala precejšnja vsota denarja. Pri nogometnem spletnem portalu Nogomania so tako zapisali, da je ponudba še večja kot je bil znesek ob prestopu prvega strelca lige Andraža Šporarja. Basel je zanj odštel tri milijone evrov, z bonusi pa se ljubljanskemu klubu obeta še milijon evrov.

Henty je minulo pomlad igral za Olimpijo kot posojeni član Milana, poleti pa je alfa in omega kluba Milan Mandarić zanj odštel 150 tisočakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.