Rekordna ponudba za Rooneyja?

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski Sport poroča, da naj bi francoski nogometni klub Paris St. Germain pripravil vrtoglavo visoko ponudbo za nakup Wayna Rooneyja. Ekipa Carla Ancelottija naj bi bila za angleškega zvezdnika pripravljena odšteti neverjetnih 120 milijonov funtov, kar znaša skoraj 150 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Predstavniki nogometnega kluba v lasti premoženjskega sklada z imenom Qatar Investment Authority naj bi se naveličali razlogov, ki jim preprečujejo, da bi v klub pripeljali nekatere najboljše nogometaše na svetu.

S to potezo želijo jasno nakazati, da nimajo namena počivati, dokler ne bodo postali zmagovalci Lige prvakov. Čeprav se je ponudba mogoče sprva zdela nezaslišana, pa Eurosport poroča, da morda še zdaleč ni napačna. Ponudba za prestop Rooneyja je sicer več kot polovico višja od tiste, ki so jo za Cristiana Ronalda odšteli pri Real Madridu.

Pariški nogometni klub se je prej aktivno zanimal za prestop Carlosa Teveza in Alessandra Pata, vendar brez uspeha. Svojo pozornost so usmerili tudi v Lionela Messija, a je bil ta močno odločen, da ostane pri Barceloni. S klubom se neuradno povezujeta tudi imeni David Beckham in Kaká. V Paris St. Germain pa jim za zdaj še ni uspelo zvabiti nobenega resnično odmevnega nogometaša. Največjo pogodbo so do zdaj sklenili s Javierjem Pastorejem, ki je podpisal za skoraj 40 milijonovov evrov.

Francoska ekipa se zdaj osredotoča na Rooneyja in verjamejo, da je prehod mogoč, saj si je Anglež pred dvema letoma že želel zapustiti Old Trafford. S podpisom pogodbe z angleškim zvezdnikom naj bi prepričali tudi druga znana imena, da se pridružijo ekipi. Kljub izredno radodarni ponudbi pa se prestop Rooneyja v tem trenutku zdi malo verjeten.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:25 31. Maj 2012.

    Lol kere buče. Rooney ostaja in nikamor ne gre!

  • 13:25 31. Maj 2012.

    Lol kere buče. Rooney ostaja in nikamor ne gre!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.