Reprezentanca se vrača v Ljubljano

Foto: Žurnal24 Poltretji milijon letno bo šel za vzdrževanje Jankovićevega spomenika. (Foto: Bo
Z novim stadionom v Stožicah se slovenska nogometna reprezentanca vrača v Ljubljano. V kvalifikacijah za Euro 2012 bodo namreč tri tekme v Ljubljani. Mariboru ostaneta le še dve.
Oglej si celoten članek
Sicer pa so člani IO na seji sprejeli tudi sklep, da bo NZS desetim klubom v prvi ligi pomagala s 50.000 evri, torej bo vsak klub dobil po 5.000 evrov pomoči.

Člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije so na sobotni 18. seji določili prizorišča domačih tekem članske nogometne reprezentance v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2012. Tri kvalifikacijske tekme bodo na novozgrajenem stadionu v Stožicah, dve pa v mariborskem Ljudskem vrtu.

Prva tekma kvalifikacij bo Mariboru, ko bo 3. septembra Slovenija igrala s Severno Irsko, 8. oktobra bodo v Ljubljani gostovali Ferski otoki, 25. marca prihodnje leto bo v Ljubljani obračun z Italijo, 2. septembra 2011 se bo prav tako v slovenskem glavnem mestu naša izbrana vrsta merila z Estonijo, zadnjo kvalifikacijsko tekmo pa bodo Slovenci 11. oktobra 2011 proti Srbiji igrali v Mariboru.

V Mariboru bo 7. junija prihodnje leto prijateljska tekma z Makedonijo, 17. novembra letos pa bo v Ljubljani še en prijateljski obračun, tekmec zanj pa še ni znan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.