Reprezentant iz Olimpije v Maribor

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Pri Mariboru si želijo v naslednjih sezonah prevzeti primat tudi v mlajših selekcijah. Športni direktor Zlatko Zahović je tako poskrbel za prihod mladega nogometaša iz Olimpije.
Oglej si celoten članek

Maribor je svoje mlajše kategorije okrepil s članom slovenske kadetske reprezentance Adisom Hodžićem, ki se v zasedbo iz Ljudskega vrta seli iz Olimpije

"Za naslednjo sezono želimo okrepiti kadetsko in mladinsko ekipo z najboljšimi igralci iz vse Slovenije. Adis je eden izmed teh, prvi v nizu," je po sklenjenem dogovoru z desnim bočnim branilcem Hodžićem (letnik 1999) dejal športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.