Reprezentant okrepil jeseniške železarje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Andrej Hebar bo v naslednji sezoni igral za moštvo iz Podmežakle.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Sij Acroni Jesenic so se za sezono 2019/20 okrepili z izkušenim napadalcem Andrejem Hebarjem, so sporočili iz tabora železarjev. Štiriintridesetletni napadalec je nazadnje igral za madžarsko ekipo UTE, za katero je na 56 tekmah dosegel 46 točk.

Z njegovim prihodom bo ekipa pridobila hokejista, ki ima ogromno izkušenj tako z igranjem v tujini, kot tudi z igranjem v slovenski reprezentanci, je prepričan trener jeseniškega kluba Mitja Šivic.

Konec zgodbe Muršakov dokončen "ne" reprezentanci

"Andrej Hebar v našo ekipo prinaša predvsem izkušnje. Ima 80 reprezentančnih tekem, s slovensko reprezentanco je bil tudi na zadnjem svetovnem prvenstvu. Gre za odličnega drsalca, ki zna igrati agresivno in zaključevati akcije. Za ekipo bo zagotovo dodana vrednost," je dejal Šivic.

"Po zadnji sezoni, ki sem jo odigral v tujini, sem imel željo po vrnitvi domov. Za prihod na Jesenice sem se odločil predvsem zaradi velikega izziva. Ker sem tukaj v preteklosti že igral, vem, kako je igrati na Jesenicah. Vem, da so vedno imele in še vedno imajo najboljše navijače," pa je dejal Hebar.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.