Reprezentant žrtev ropa

Foto: EPA
Foto: EPA
Član Napolija Lorenzo Insigne se je znašel v neljubi situaciji.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Napolija so redne žrtve roparskih napadov na neapeljskih cestah. Zadnji, ki je doživel neprijetno izkušnjo s kriminalci, je bil italijanski reprezentant Lorenzo Insigne. Avtomobil, v katerem so bili še nogometaševa žena in prijatelja, sta zaustavila oborožena roparja na motorju, jim grozila in pobrala denar ter druge dragocenosti. Žrtve so bile namenjene na večerjo v eno izmed neapeljskih restavracij.

Pred Isignejem so se z roparji v Neaplju že srečali Marek Hamšik, Valon Behrami, Camilo Zuniga, Ezequiel Lavezzi in Edinson Cavani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.