''Resno, Cristiano?''

Cristiano Ronaldo jo je v okviru promocijske kampanje podjetja Nike zagodel kolegu iz reprezentance Ricardu Quaresmi in si za to priložnost izposodil njegovega Bentleyja.
Oglej si celoten članek

Ricardo Quaresma ni bil pretirano navdušen nad potegavščino moštvenega kolega, ki je s folijo ovil njegovega poskočnega konjička in na ta način promoviral čevlje Nike Mercurial CR7.

Ronaldo je svoj končni izdelek objavil na družabnih omrežjih. ''Ali ste videli, kaj sem naredil Ricardu Quaresmi? Da, Quaresma, še vedno je smešno,'' je zapisal prvi zvezdnik madridskega Reala, ki ga čaka reprezentančna tekma z izbrano vrsto Srbije.

''Resno, Cristiano?'' mu je na Instagramu odgovoril Quaresma, ki ga prav tako sponzorira ameriško podjetje za izdelovanje športne opreme.

Foto: Instagram Ronaldo instagram

Foto: Instagram quaresma instagram

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.