Rezervist?! Dragić s klopi prvi strelec Miamija

Foto: Twitter goran dragić
Slovenski organizator igre je odigral zelo dobro tekmo proti Golden State Warriors.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić je za zmago nad Golden Statom s 122:105 prispeval 20 točk v 26:48 minute in je bil najučinkovitejši igralec floridske ekipe, točko manj je dosegel Tyler Herro.

"Celo tekmo poskušamo igrati konsistentno," je po osmi domači zmagi - Miami je na domačem parketu letos še nepremagan - dejal trener Erik Spoelstra.

Dragić je v igro vstopil s klopi. V slabih 27 minutah je zadel kar devet od 13 metov iz igre (69%), a le enega od štirih podkusov za tri (25%). Izvajal je samo en prosti met in bil pri tem uspešen (100%).

Strelskemu izkupičku je dodal pet skokov, štiri podaje in ukradeno žogo za skupni indeks +12

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.