Ribéry bo ostal v Bayernu

Foto: Žurnal24 Čeprav si ga želi marsikateri bogat klub, Ribéry očitno ostaja v Bayernu. (Foto:
Te dni s kolegi iz reprezentance v Tignesu trenira za SP, v soboto bo le gledal finale Lige prvakov, nato odšel v Južno Afriko in se poleti vrnil v Bayern München. Franck Ribéry naj bi podaljšal.
Oglej si celoten članek

Čeprav francoski nogometni zvezdnik Franck Ribéry zaradi kazni po prejetem rdečem kartonu ne bo nastopil v finalu Lige prvakov med Bayernom in Interjem, je te dni vseeno v središču pozornosti. Kot poroča nemški časnik Bild, se je Ribéry z nemškimi prvaki dogovoril za podaljšanje pogodbe. Njegova pogajanja z delodajalci iz Münchna o podaljšanju pogodbe so že dolgo ena od glavnih tem evropskega nogometnega tržišča, po poročanju Bilda pa sta se strani še pred finalom v Madridu, kjer bo Francoz samo gledalec, tudi že dogovorili za podaljšanje sodelovanja. Tako naj bi zvezni igralec, kreator Bayernove igre, na Allianz Areni ostal do prvega julija 2015.

Ribéry je v München prišel leta 2007 iz Marseilla, sedanja pogodba pa se bo iztekla leta 2011. A v zadnjem času so bile vse glasnejše govorice, da si 27-letnega zvezdnika v svojih vrstah želijo tudi drugi veliki evropski klubi, najbolj naj bi se za njegove storitve zanimali v Madridu. A Bavarci so bili odločeni, da svojega najboljšega igralca ne dajo, po poročanju Bilda pa bodo podaljšanje pogodbe simbolično podpisali prav pred finalom Lige prvakov na stadionu Santiago Bernabeu. Ribéry naj bi po poročanju Bilda na sezono prejel deset milijonov evrov, kar bo rekordna plača za Bayernove nogometaše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.