Ribéry in Robben skoraj obračunala s pestmi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Spletna edicija uglednega nemškega magazina Sport Bild piše, da naj bi se po prvi tekmi polfinala Lige prvakov, Bayern je z z 2:1 premagal Real, močno sprla zvezdnika nemške ekipe Arjen Robben in Franc Ribéry, le malo pa naj bi manjkalo, da niso zapele pesti.
Oglej si celoten članek

Kljub domači zmagi Bayerna nad velikim Realom z 2:1 pa v slačilnici po tekmi ni vladalo prešerno vzdušje, pač pa so skoraj zapele pesti.

Akterja spora sta bila prva zvezdnika Bavarcev Arjen Robben in Franck Ribéry, strelec prvega zadetka na tekmi za Bayern. Najbolje plačana nogometaša sta si po tekmi v lase skočila zaradi spora na igrišču, kdo naj bi v prvem polčasu izvajal prosti strel. Na koncu je strel izvajal Toni Kroos.

Sport Bild piše, da bi Ribéry in Robben prav gotovo med seboj fizično obračunala, če ne bi med njiju stopili soigralci in ju pomirili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.