Ribéry: ''Največja tekma mojega življenja''

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nezadržno se bliža sklepno dejanje letošnje Lige prvakov, kjer se bosta v finalu spopadla Bayern München in Chelsea. Nemce so na zadnji stopnici pred dvema letoma zaustavili nogometaši Interja, Ribéry pa verjame, da je ekipa od takrat naredila velik napredek.
Oglej si celoten članek

Finale Lige prvakov v Allianz areni se bo zgodil 19. maja, Ribéry pa je tekmo označil kar za ''največjo tekmo mojega življenja''. Francoz meni, da je njegova ekipa od poraza proti Interju močno napredovala. Takrat so jih modro-črni ugnali z 2:0, a Ribéry je prepričan, da so tokrat njihove možnosti veliko večje.

''Veliko boljši smo, kot smo bili leta 2010, ko nas je premagal Inter. Prav tako smo bolj sproščeni. Ne skrbi nas preveč in uživamo v igranju nogometa,'' je povedal 29-letnik. ''Veliko vlogo v naši spremembi igra trener. Igralci zaupajo vanj. Ustvaril je zelo prijetno atmosfero. Seveda se bliža Euro, ampak to bo najpomembnejša tekma moje kariere. Vse lahko dobimo, a obenem lahko tudi veliko izgubimo,'' je modro zaključil Ribéry.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.