Ribéry: Žena je že pripravila prostor

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski reprezentant Franck Ribéry, ki velja za enega izmed favoritov za zlato žogo, je samega sebe proglasil za najboljšega nogometaša na svetu.
Oglej si celoten članek

Franck Ribéry pred izborom za najboljšega nogometaša na svetu prekipeva od samozavesti. Žena francoskega reprezentanta je tako prepričana v njegovo zmago, da je doma že pripravila prostor za najprestižnejšo individualno lovoriko.

''Pred kaminom v dnevi sobi. Moja žena je že pripravila prostor,'' je povedal Ribéry in dodal: ''Ne želim preveč razmišljati o zlati žogi, medtem ko ona veliko razmišlja o tem. V Bayernu so vsi prepričani, da bom zmagal. Če sem favorit, je to zaradi mojih predstav na zelenici in vsega, kar sem moral narediti, da sem znova ujel najboljšo formo. Tu so še lovorike, ki sem jih osvojil. Pred letošnjo sezono sem bil zelo dober, zdaj sem najboljši,'' je samozavestno sklenil Ribéry.

Dobtinik zlate žoge bo znan 13. januarja 2014, ko bo v Zürichu na sporedu slavnostna podelitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.