Riberyju kazen, ker je udaril Robbna

Foto: Print Screen: SkySports
Foto: Print Screen: SkySports
Čeprav naj bi Arjen Robben in Franck Ribery razčistila nesporazum, nemški Bild piše, da bo Francoz plačal 50 tisoč evrov kazni, ker je udaril Nizozemca.
Oglej si celoten članek

Do incidenta je prišlo med prvo polfinalno tekmo Lige prvakov proti Real Madridu v Münchnu, po poročanju nemških medijev pa naj bi Franck Ribery udaril soigralca Arjena Robbena. Francoski reprezentant je bil zaradi incidenta kaznovan s 50 tisoč evrov denarne kazni, kar pa ga glede na njegovo plačo verjetno ne bo preveč udarilo po žepu.

Spor je sicer nastal zaradi prostega strela, ki sta ga hotela izvesti tako Robben kot Ribery in tudi končni izvajalec Toni Kroos. Po prvih informacijah naj spor ne bi prerasel v fizični obračun, a odrgnina pod desnim očesom Nizozemca je govorila nasprotno.

Nemški Bild še piše, da naj bi v klubu zahtevali, da se Ribery opraviči za svoje dejanje, predsednik bavarskega velikana Uli Hoeneß pa incidenta ni želel komentirati: "Vse stvari imamo pod nadzorom."

Čeprav naj bi Robben in Ribery že razčistila nesporazum, pa naj se nogometaša na včerajšnjem treningu nista niti pogledal, kaj šele spregovoril kakšno besedo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:54 13. Maj 2012.

    Vaš komentar smo zaradi kršenja pravil komentiranja odstranili.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.