Ricciardo bo dobil priložnost v Red Bullu

Foto: EPA
Foto: EPA
Dirkač Tora Rossa Daniel Ricciardo bo dobil priložnost, da v Silverstonu testira z ekipo Red Bull. Avstralec je eden izmed treh kandidatov za zamenjavo Marka Webbra.
Oglej si celoten članek

Pri Red Bullu so sporočili, da se bodo testiranja v Silverstonu udeležili trije dirkači, in sicer bodo za aktualne kostruktorske prvake dirkali Sebastian Vettel, Mark Webber in Daniel Ricciardo. Slednji je namreč eden izmed kandidatov za zamenjavo Webbra, ki se po koncu sezone poslavlja od formule 1.

Šef ekipe Christian Horner je zatrdil, da sta v igri za prosto mesto še Jean-Eric Vergne in Kimi Räikkönen, a sodeč po njihovi zadnji odločitvi ima Ricciardo najboljši startni položaj.

Štiriindvajsetletni Avstralec bo testiral tudi s svojo ekipo Toro Rosso. ''Še vedno ne morem verjeti, kaj me čaka ta teden. Dve različni ekipi formule 1 v 24 urah. Odlična priložnost, ki jo bom poskusil maksimalno izkoristiti,'' je na Twitterju zapisal Ricciardo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.