''Ricciardo me zasluženo premaguje''

Foto: EPA
Foto: EPA
Lewis Hamilton je bil po koncu kvalifikacij najbolj zadovoljen, da je najboljši startni položaj osvojil na mokri stezi, Sebastian Vettel pa je priznal, da Daniel Ricciardo zasluženo dosega boljše rezultate od njega.
Oglej si celoten članek

''Najbolj me veseli, da mi je to uspelo v dežju,'' je povedal Hamilton in dodal, da je na kvalifikacijah zelo užival. Britanski dirkač se je z dvema zaporednima zmagama uveljavil kot glavni kandidat za naslov svetovnega prvaka, čeprav v skupnem seštevku še vedno zaostaja za Nicom Rosbergom. ”Lew” bo v Šanghaju lovil hat-trick zmag v letošnji sezoni. Vrhunsko uvrstitev na dirki v Avstraliji so mu preprečile tehnične težave.

Današnje kvalifikacije so minile v dežju, za dirko pa vremenoslovci napovedujejo lepše vreme. ''Rekli so mi, da bo jutri lep dan. Ne vem. Tukaj je vedno negotovo, ne veš, kaj se bo zgodilo, zagotovo pa bo hladno. Danes se steza sploh ni osušila. Upam na suho dirko. Konkurenti so nam bližje na mokri stezi,'' je dejal britanski dirkač. Sebastian Vettel je spregovoril o Danielu Ricciardu, ki je na kvalifikacijah pogosto hitrejši od Nemca.

Več na:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.