"Ni tako, kot se zdi!"

Foto: Print Screen daniel ricciardo
Daniel Ricciardo je poskušal omiliti svoje jezno reakcijo.
Oglej si celoten članek

Romain Grosjean (Haas) je s počasno vožnjo uničil prvi poskus Daniela Ricciarda (Red Bull) na drugem prostem treningu pred kvalifikacijami za VN Abu Dabija, kjer se bo v nedeljo končala sezone formule 1. 

Avstralec se je odzval z dvignjenim sredincem, Grosjean pa se je branil, da so ga po radijski zvezi prepozno obvestili o bližajočem se Red Bullu.

"Udaril sem se prst. Moral sem se otresti bolečine," se je pošalil Ricciardo. "Tega mu ni bilo treba. Nisem jezen, ker je bil samo trening. Reagiral sem v žaru borbe. Vozil sem hiter krog, on se je vračal v bokse," je pojasnil dirkač Red Bulla.

Francoz jezne reakcije ni videl. "Žal mi je, bilo je temno, nisem videl," se je odzval na Twitterju, potem ko je dirkač Red Bulla trdi, da ni tako, kot se zdi na prvi pogled.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.