Ricciardo rekorder oddaje Top Gear

Foto: EPA
Foto: EPA
Daniel Ricciardo (Red Bull) je novi rekorder izziva avtomobilistične oddaje Top Gear.
Oglej si celoten članek

Dirkač Red Bulla je za sedem desetink izboljšal rekord steze na letališču, ki ga je z avtomobilom znamke Suzuki Liana dosegel Lewis Hamilton.

V intervjuju pred hitrim krogom je voditelj Jeremy Clarkson sprejemal vprašanja občinstva. ''Kako izgleda zadek Lewisovega dirkalnika?'' je zavpil eden od gledalcev. Ricciardo mu je šaljivo pokazal sredinec, nato pa odgovoril na stezi, kjer je ugnal aktualnega svetovnega prvaka.

Ko je izvedel, da je s svojo vožnjo premagal Hamiltona, Marka Webbra in Sebastiana Vettla, je Avstralec odvrnil, da se počuti bolje kot ob zmagi na VN Kanade.

Ricciardo je štirikratnega svetovnega prvaka prehitel za skoraj dve sekundi, sekundo hitrejši pa je bil od svojega predhodnika v avstrijski ekipi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.