Rijkaard dobil nogo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nizozemski nogometni strateg Frank Rijkaard je dobil nogo kot selektor Savdske Arabije.
Oglej si celoten članek

Nizozemec Frank Rijkaard je imel pogodbo do leta 2014, a sta se strani danes sporazumno razšli. Rijkaard je delo v reprezentanci prevzel julija 2011, a mu na zadnjem tekmovanju, Zalivskem pokalu, ekipe ni uspelo popeljati preko skupinskega dela.

Za vodstvo zveze je bilo preveč tudi dejstvo, da se je reprezentanca Savdske Arabije poslovila tudi od kvalifikacij za svetovno prvenstvo. Na mesto selektorja naj bi zdaj stopil selektor mladih nogometašev Savdske Arabije, Sergio Lopez Caro.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.