Rijkaardu se obeta klop Sportinga

Foto: Žurnal24 Rijkaard je nazadnje vodil moštvo Galatasaraya. (Foto: EPA)
Nekdanji nizozemski nogometni zvezdnik in pozneje trener Barcelone Frank Rijkaard bo v prihodnje vodil moštvo Sportinga iz Lizbone.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo nizozemski mediji, je 48-letni Frank Rijkaard podpisal trenersko predpogodbo z odvetnikom Josejem Diasom Ferreiro, ki je najresnejši kandidat za novega predsednika Sportinga. Volitve za predsednika kluba bodo 26. marca, Rijkaard pa se je po podatkih časnika Abola z bodočim predsednikom dogovoril za dveletno sodelovanje.

Rijkaard je bil v svojih igralskih letih celo že član Sportinga. V sezoni 1987/88 je iz Ajaxa prišel v Lizbono, toda zaradi pravnih zapletov ni mogel zaigrati za zeleno-bele. Sporting ga je posodil Realu iz Zaragoze, nato pa je še v isti sezoni oblekel dres AC Milana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.