Rimljanom prepovedali fotografiranje s slavnim pevcem

Foto: Epa AS Roma
Nogometaši Rome se do konca sezone ne smejo fotografirati s kanadskim raperjem.
Oglej si celoten članek

Pri italijanskem prvoligašu se bojijo prekletstva kanadskega raperja Draka, zato svojim nogometašem ne dovolijo, da bi se do konca letošnje sezone fotografirali v njegovi družbi. Rimljani si ne želijo po sledeh PSG-ja, Arsenala, Borussie in Manchester Cityja, ki so prekletstvo že občutili na svoji koži. 

Pravi vsi omenjeni klubi so po tem, ko se je Drake fotografiral v družbi enega od njihovih nogometašev, doživeli poraz.

Nazadnje je ob slavnem raperju poziral branilec Paris Saint-Germaina Layvin Kurzawa pred prvenstveno tekmo v Ligue 1 z Lillejem. PSG je za osvojitev državne krone potreboval remi, a namesto tega doživel šokanten poraz. Lille je v eni najbolj presenetljivih tekem sezone aktulanemu francoskemu prvaku zabil kar pet golov (5:1).

Drake se je prejšnji teden fotografiral ob napadalcu Pierru Emericku Aubameyangu, ki nato ni našel poti v mrežo na tekmi Arsenala in Evertona. Slednji je slavil z 1:0. V začetku meseca se je družil z nogometašem Borussie Dortmund Jadonom Sanchom, ta je nato prisostvoval visokemu porazu proti Bayern Münchnu (0:5).

"Prekletstvo Drake" pa presega nogometne okvirje. Med njegovmi žrtvami sta košarkarska zasedba iz Kentuckyja, ki na naslov čaka vse od leta 2012, in NBA moštvo Toronto Raptors, ki je doslej šestkrat slavilo v atlantski diviziji, a nikoli osvojilo konkferenčnega naslova ter si tako priigralo priložnost za napad na šampionski prstan.

Drake je bil ob Conorju McGregorju, ko je ta v Las Vegasu na na UFC spektaklu gladko izgubil proti Habibu Nurmagomedovu, poziral pa je tudi ob Sereni Williams, ki je leta 2015 v New Yorku senzacionalno izgubila proti Roberti Vinci. 

Pri Romi so se odločili ukrepati, preden bo prepozno. "Vsi nogometaši AS Rome se do konca sezone ne smejo fotografirati z Drakom," so zapisali na tviterju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.