Rio: "Messiju letos le srebrna žoga"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometaš Manchester Uniteda Rio Ferdinand, ki letošnje evropsko prvenstvo po odločitvi angleškega selektorja Roya Hodgsona spremlja zgolj kot gledalec, je prepričan, da bo njegov nekdanji klubski soigralec Cristiano Ronaldo dobil letošnjo zlato žogo. Mnenju se je pridružil tudi nekdanji vratar rdečih vragov Peter Schmeichel.
Oglej si celoten članek

"Zelo sem veselj za 'Ronnyja'. Zasluži si uspehe, ki jih dosega in verjamem, da je proti Češki odigral fantastično tekmo. To bi lahko bilo njegovo prvenstvo, ker je najbolj kompleten igralec z največjimi kapacitetami," je nastope Cristiana Ronalda na letošnjem Euru v svoji kolumni za tabloid The Sun ocenil Rio Ferdinand.

Po dveh izvrstnih predstavah v dresu Portugalske je njegov nekdanji soigralec resen kandidat za zlato žogo, v bitki za katero ga je v zadnjih treh sezonah premagal Barcelonin as Lionel Messi. Izbira najboljšega nogometaša na svetu bo letos ena najbolj izenačenih v vsej zgodovini, saj sta neverjetne številke (in pokale) osvajala oba zvezdnika.

“Verjamem, da bodo Ronalda letos izbrali za najboljšega nogometaša, Messi pa se bo moral zadovoljiti s srebrno žogo. Zmaga v prvenstvu z Real Madridom in igre, kot jih prikazuje na Euru, so garancija za zlato žogo," je še pristavil Ferdinand. Mnenju branilca vragov se je pridružil tudi legendarni vratar z Old Trafforda, Danec Peter Schmeichel.

"Izjemni Cristiano. Najboljši na svetu? Jaz menim, da je," je sporočil prek Twitterja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:55 27. Junij 2012.

    tud teb ne mormo zamerit glede na to kako ime maš ;)

  • 09:54 24. Junij 2012.

    Če bi bil Rio še za kej bi bil zdej na euru. Schmaihl je pa ža mal star tko da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.