Riquelme končal profesionalno kariero

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji argentinski nogometni reprezentant Juan Roman Riquelme je zaključil svojo športno pot.
Oglej si celoten članek

Šestintridesetletni nogometaš je nazadnje igral za ekipo Argentinos Junior, trikrat je bil argentinski nogometaš leta, v karieri pa je branil tudi barve Barcelone in Villarreala.

"Odločil sem se, da ne bom več igral nogometa," je za televizijsko postajo ESPN Argentina dejal Riquelme. Igralec s sredine igrišča je z moštvom Boca Juniors trikrat osvojil Copo Libertadores, južnoameriško različico evropske lLige prvakov. Z Argentino je leta 2006 zaigral na svetovnem prvenstvu, leta 2008 je v Pekingu osvojil naslov olimpijskega prvaka. Poleg treh naslovov argentinskega nogometaša leta je leta 2001 osvojil še prestižni naslov najboljšega nogometaša na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.