Rise imajo radi tudi v Kanadi

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski hokejisti imajo vedno več privržencev.
Oglej si celoten članek

Slovenska hokejska reprezentanca je zmagi nad ZDA dodala še uspeh nad Slovaško ter tako še enkrat opozorila nase tudi ljubitelje po vsem svetu. Če je verjeti zapisom na twitterju, za rise stiskajo pesti tudi v številnih ostalih državah.

"Radi vas imamo. Sijajno delo," je zapisal Kanadčan, ki vneto sicer navija za Calgary. Uspeha risov bo zagotovo vesel tudi vsaj eden izmed igralcev njegovega priljubljenega moštva. Za Flames namreč že vrsto let igra Matt Stajan, ki je slovenskega rodu, v preteklosti pa je nosil tudi dres mlajših selekcij Kanade. Med lockoutom lige NHL leta 2012 je razmišljal, da bi oblekel dres Olimpije in zaigral v domovini starih staršev. Takrat je sicer Ljubljančane okrepil sedanji kapetan Slovenije Jan Muršak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.