Risi najprej s Švico

Foto: Drago Cvetanovič/HZS
Foto: Drago Cvetanovič/HZS
Slovenska hokejska reprezentanca bo naslednje leto spet nastopila na elitnem svetovnem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Slovenci bodo na SP, ki ga bosta gostili Nemčija in Francija, igrali v Parizu, prireditelji tekmovanja pa so zdaj objavili razpored tekem. Slovenija bo za uvod 6. maja 2017 igrala s Švico.

Slovenska reprezentanca se bo na svetovnem prvenstvu elitne divizije prihodnje leto v Parizu merila v predtekmovalni skupini B. Po Švici jo čakajo še tekme s Kanado 7. maja, z Norveško 9. maja, s Finsko 10. maja, s Češko 12. maja, z Belorusijo 13. maja in za konec predtekmovanja z gostiteljico Francijo 15. maja.

V Kölnu bodo v skupini A nastopale ekipe ZDA, Švedske, Slovaške, Nemčije, Latvije, Danske in Italije. Kölnska Lanxess Arena pa bo gostila tudi dve četrtfinalni tekmi, obe polfinali ter oba končna obračuna za medalje.

V Parizu bodo hokejisti igrali v dvorani AccorHotels Arena, v kateri bosta ob tekmah skupine B še dve četrtfinalni tekmi.

Razpored tekem slovenske reprezentance:

Sobota, 6. maj:12.15 Švica - Slovenija
Nedelja, 7. maj:12.15 Slovenija - Kanada
Torek, 9. maj:16.15 Slovenija - Norveška
Sreda, 10. maj:20.15 Finska - Slovenija
Petek, 12. maj:16.15 Češka - Slovenija
Sobota, 13. maj:16.15 Belorusija - Slovenija
Ponedeljek, 15. maj:20.15 Francija - Slovenija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.