Risi proti trem velesilam

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski hokejisti so dobili tekmece za olimpijski turnir.
Oglej si celoten članek

Danes so se končale kvalifikacije hokejistov za olimpijske igre v južnokorejskem PyeongChangu 2018. Ob Sloveniji sta se na drugih turnirjih na OI uvrstili še Nemčija in Norveška.

Znane so tudi skupine za OI. Slovenija bo igrala v skupini B skupaj z reprezentancami Rusije, Združenih držav Amerike in Slovaške

Drama v zadnjem kolu

Odločitve na vseh današnjih tekmah so bile tesne. S pravo dramo sta v Minsku postregli Slovenija in Belorusija, šele po izvajanju kazenskih strelov pa so se zmage s 3:2 veselili Slovenci.

V Rigi je Nemčija v odločilni tekmi odpravila Latvijo s 3:2, Norvežani pa so razveselili domače navijače in se z 2:1 veselili odločilne zmage na tekmi s Francozi.

Skupine olimpijskega turnirja v Pyeongchangu 2018 (9.-25. februar):

SKUPINA A: Kanada, Češka, Švica, Južna Koreja
SKUPINA B: Rusija, ZDA, Slovaška, Slovenija
SKUPINA C: Švedska, Finska, Norveška, Nemčija

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:49 5. September 2016.

    Ruska, ameriška ali slovaška?

  • 22:41 4. September 2016.

    Jao, to bo mreža polna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.