Ritka Snežane Rodić obnorela svet

V zadnjih dneh je svetovni splet preplavil video z ogrevanjem naše troskokašice Snežane Rodić na svetovnem prvenstvu v Istanbulu. Mnogi se ob njem sprašujejo, zakaj vihrave Primorke ni na olimpijskih igrah v Londonu.
Oglej si celoten članek

Snežana Rodić je vse do zadnjega poskušala doseči normo za nastop na olimpijskih igrah v Londonu, a na koncu ostala praznih rok. Čeprav žene nekdanjega slovenskega reprezentanta Aleksandra Rodića ni na Otoku, pa se je v zadnjih dneh znašla v središču pozornosti. Razlog se skriva v videu z njenim ogrevanjem pred nastopom na svetovnem dvoranskem prvenstvu v Istanbulu, ki si ga lahko ogledate zgoraj. Naj zapišemo le še to, da si je video v dobrih desetih dneh ogledalo že prek milijon športnih navdušencev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 23:43 9. Avgust 2012.

    Pa ni zanimiva samo ritka, punca je luštna tudi sicer in je med fotografi zelo iskan model.

  • 23:42 9. Avgust 2012.

    Včasih je bila aktualna ritka Alenke Bikar, danes pa Rodićeve. Res pa je da se Snežana ogreva na zelo vznemirljiv …

  • 23:01 9. Avgust 2012.

    Vaš komentar je bil odstranjen zaradi neprimerne vsebine. Uredništvo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.