Rivaldo blizu vrnitve v Španijo

Foto: Žurnal24 Rivaldo
Dve leti "eksotike" v Uzbekistanu sta bili, kot kaže, dovolj za Rivalda. Nekdanji svetovni prvak in zvezdnik Barcelone se pogaja o vrnitvi v špansko ligo. "V kontaktu sem z veliko klubi," pravi Brazilec.
Oglej si celoten članek
Telefon mojega agenta neprestano zvoni.
Rivaldo

Obubožani španski prvoligaš Real Mallorca se pogaja z nekdanjim brazilskim nogometašem Rivaldom! To je ena izmed najbolj vročih četrtkovih novic z Iberskega polotoka. Nekdanjega zvezdnika FC Barcelone in leta 2002 svetovnega prvaka z Brazilijo so že dan prej videli v Palmi skupaj s predstavniki otoškega kluba in njegovim zastopnikom. Se bo zapletlo okrog cene? Morda, saj je Brazilec zahteval "ekstravagantna" dva milijona evrov na sezono, kar je za klub v stečaju pač preveč. Rivaldo je prek svojega Twitter računa že odgovoril na špekulacije:

"Nisem dal intervjuja nobenemu mediju in vse, kar se je začelo pisati, je neresnično," je zapisal nogometaš s pravim imenom Vitor Borba Ferreira. "Edina resnica je, da sem brezposeln in da danes odhajam v Brazilijo," je še dodal.Kljub vsemu se pri 38 letih še vedno čuti sposobnega igrati nogomet "tako v Brazilji kot v Evropi", telefon njegovega agenta pa "neprestano zvoni" od silnih ponudb. 

Glavni pobudnik njegovega prihoda je aktualni lastnik kluba Lorenzo Serra Ferrer, ki je bil trener katalonskega velikana, ko je zanj še igral Rivaldo. Za zdaj 38-letnim Brazilcem je "zanimiva" kariera – po sezoni v Deportivu in odhodu iz Barçe se je pridružil AC Milanu, kjer je popolnoma pogorel, nastopal pa je tudi za Cruzeiro, Olympiakos in nazadnje za uzbekistanski Bunyodkor.

Najbolj znan zadetek Rivalda v dresu Barcelone (hat-trick proti Valenciji):

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.