Rivers se seli v LA

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ekipi severnoameriške košarkarske Lige NBA Boston Celtics in Los Angeles Clippers sta tudi uradno izvedli menjavo, po kateri se dosedanji trener Keltov Doc Rivers seli v Kalifornijo, Clippers pa so zanj odstopili izbor v prvem krogu nabora 2015.
Oglej si celoten članek

Los Angeles Clippers niso izdali podrobnosti pogodbe z Docom Riversom, mediji pa navajajo, da je ta podpisal triletno in 21 milijonov dolarjev vredno pogodbo.

Rivers je sicer za ta losangeleški klub igral v sezoni 1991/92, Bostončane pa je kot trener vodil od leta 2004. V tem času je z njimi osvojil en naslov prvaka lige (2008).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.