Robben si bo zgradil muzej

Foto: epa (ATTENTION: EMBARGO CONDITIONS! The DFL permits further utilisation of pic
Foto: epa (ATTENTION: EMBARGO CONDITIONS! The DFL permits further utilisation of pic
Arjen Robben si kar v svojem domu želi odpreti zasebni muzej. Tam bo po končani karieri razstavljal svoje pokale in druge lovorike ter z nogometom povezane spominke.
Oglej si celoten članek

"Ko se bova z ženo preselila v najino hišo, si želim zbrati vse svoje stvari in zgraditi privatni muzej. Bil bi zame, za mojo družino in ožje prijatelje," je za nemški časnik Bild dejal 30-letni Arjen Robben.

"Imam ogromno spominkov, na primer drese drugih igralcev. Hranim tudi nogometne čevlje, ki sem jih nosil na evropskih in svetovnih prvenstvih. Še vedno imam žogo iz finala lige prvakov leta 2013," je povedal Nizozemec, ki je takrat v finalu dosegel zmagoviti zadetek za Bayern. Münchenčani so nogometaše Borussie Dortmunda premagali z 2:1.

Igralec, ki je v preteklosti igral tudi za Chelsea in Real Madrid, je za nemški časopis še dodal: "Ta ideja je nastala zato, da bi zbral vse stvari na enem mestu in ne bi ničesar izgubil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.