Robben si je dal duška

Foto: Žurnal24 Arjen Robben je s soigralci plesal na mizah. (Foto: bild.de) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Nogometaša Bayerna Mark Van Bommel in Bastian Schweinsteiger sta za soigralce organizirala slavje za naslov nemških nogometnih prvakov. Šampanjec je tekel v potokih.
Oglej si celoten članek

Bayern je po letu premora spet osvojil naslov prvaka v Bundesligi. To je že Bayernov 22. naslov v zgodovini.

Bavarci imajo za seboj sanjsko sezono, saj jih čaka še nastop v finalu Lige prvakov proti Interju, okitijo pa se lahko še s pokalnim naslovom. Po sobotni zmagi z Bochumom je trener Louis van Gaal igralcem privoščil odmor za proslavitev naslova, ki so ga proslavili bučno v grški restavraciji v Münchnu. Šampanjec je tekel v potokih, plesali so po mizah. Nekateri so bili bolj mirni, kot vratar Hans-Jörg Butt, ki je bil doma že ob enih zjutraj. "Bilo je zelo živahno, vendar pa nismo pretiravali," je dejal prvi vratar nemških prvakov. Sodeč po fotografijah je odšel domov prezgodaj, ali pa se je premalo družil z Arjenom Robbnom, ki na fotografijah prednjači.

Trener van Gall je naslov proslavil doma v krogu družine. Je pa zanimivo, da na fotografijah ni francoskega napadalca Francka Riberyja, ki si je pred kratkim privoščil avanturo z mlado pornostarleto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.