Robbie Williams "uničil" zagrebško zelenico

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL Stadion Foto: Daniel Kasap/PIXSELL Stadion Foto: Daniel Kasap/PIXSELL Stadion
Zagrebški stadion Maksimir je po koncertu britanskega zvezdnika Robbieja Williamsa dobil novo podlago.
Oglej si celoten članek

V torek je bil na osrednjem zagrebškem stadionu Maksimir koncert britanskega glasbenega zvezdnika Robbieja Williamsa. Ker je bila zelenica kar precej poškodovana, je nogometni objekt, po dogovoru z organizatorji, v petek dobil novo podlago.

Zagrebški Dinamo se bo v 4. predkolu Lige prvakov pomeril z dunajsko Austrio, prva tekma je na sporedu že prihodnji teden.  

Tudi Hajduk z lepšim igriščem

Tudi največji rival Dinama, splitski Hajduk, je pred tedni na svojem stadionu Poljud dobil novo podlago. Tam so organizatorji "partyja" z elektronsko glasbo, prav tako po dogovoru s klubom, financirali prenovo uničenega igrišča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:08 16. Avgust 2013.

    Uau ful novica, tako ali tako je bilo to pričakovano in odškodnina je bila že všteta v ceno celotnega dogodka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.