Robbnu z ramen padla skala

Foto: Epa arjen robben
Krilni nogometaš Bayerna se spogleduje s koncem kariere.
Oglej si celoten članek

Veteran v vrstah nemškega nogometnega velikana Bayerna, Nizozemec Arjen Robben, razmišlja o koncu športne poti, ko mu po koncu sezone poteče pogodba z bavarskim klubom. Robben je nedavno najavil, da je ta sezona njegova zadnja v Münchnu, kjer je preživel desetletje in z nemškimi prvaki osvojil kup lovorik.

"Za zdaj nisem več prepričan, če si želim nadaljevati z nogometom. Morda bom končal kariero," je 34-letni Robben dejal za današnjo izdajo magazina Kicker.

"Seveda gre za drzno potezo, o kateri se ne odločiš čez noč. O tem sem razmišljal dolgo. A zelo sem zadovoljen s svojo odločitvijo. S tem, ko sem javno povedal, da bo to moja zadnja sezona pri Bayernu, mi je z ramen padla skala," je še dejal nizozemski zvezdnik in dodal, da bo po koncu sezone še enkrat premislil, kakšne so njegove možnosti, katera vrata so odprta.

Robben je naslove prvaka osvajal na Nizozemskem, v Angliji in Španiji, v bundesligi pa je zbral sedem prvenstvenih zvezdic in štiri pokale, z Bayernom pa se je leta 2013 veselil tudi lige prvakov.

Foto: Epa arjen robben

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.