Robert Enke, počivaj v miru

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Samomor Roberta Enkeja, nogometnega reprezentanta in člana Hannovra 96, je bil lani eden najbolj pretresljivih dogodkov nemškega športa. Vodilni pri elfu so se ob obletnici poklonili njegovemu spominu.
Oglej si celoten članek

Nemški selektor Joachim Löw, direktor Oliver Bierhoff, predsednik nemške nogometne zveze Theo Zwanziger in mnogi drugi so se na grobu poklonili 10. novembra 2009 preminulemu vratarju elfa Robertu Enkeju. Ta je pred letom dni storil samomor, vrgel se je pod vlak, potem ko se je nekaj let boril z depresijo. Na stadionu v Hannovru se je tedaj žalne slovesnosti udeležilo več kot 50 tisoč navijačev, tisoči pa so v njegov spomin položili cvetje in prižgali sveče.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.