Robinho: "Cassano genialna osebnost"

Foto: Žurnal24 Köln Koeln Antonio Cassano
Antonio Cassano, najnovejša okrepitev Milana, je z ekipo odpotoval v Dubaj na priprave, uradno pa bo rdeče-črn postal 3. januarja. Drugače kot nekateri navijači Robinho ne skriva sreče ob njegovem prihodu.
Oglej si celoten članek

Robinho je navdušen, da bo v Milanu znova lahko igral z Antoniem Cassanom, bivšim soigralcem iz Reala. "Prepričan sem, da se bo odrezal dobro in nam pomagal do številnih zmag. Skupaj sva igrala v Realu, zato vem, da je izvrsten nogometaš. Celo na treningih je počel izjemne reči. Tudi kot človek ni slab, je genialna osebnost in zelo velikodušen, ima pa svojstven značaj. Komaj čakam, da bova zaigrala skupaj. Želim si, da bi Milan v letu 2001 osvojil vse – Ligo prvakov, italijanski naslov in pokal," je dejal Brazilec za časnik Il Corriere dello Sport.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.