Robinho: Razbili bomo veliko četverico

Foto: Žurnal24 Robinho za Barcelono že igra – na Playstationu.
Brazilski napadalec Manchester Cityja je zelo optimističen v svojih napovedih za prihodnost kluba. Navdušen je nad okrepitvami, ki jih je pripeljal menedžer Mark Hughes.
Oglej si celoten članek

V zadnjih tednih prestopnega roka je vodstvo kluba začelo misijo vrnitve Manchester Cityja v vrh angleškega nogometa. Korporacija Abu Dhabi United Group je kupila klub in takoj najavila vrhunske rezultate in spektakularne okrepitve. Začeli so z nakupom Brazilca Robinha, ki je bil bolj kot ne tolažilna nagrada, saj se klubu nista hotela pridružiti Portugalec Cristiano Ronaldo in Brazilec Kaká.

Počasi se razbija mit o Cityju kot majhnem klubu, saj je ta prestopni rok pripeljali štiri zveneče okrepitve. Menedžer kluba Mark Hughes je na razpolago dobil Gertha Barryja, Roqua Santa Cruza, Carlosa Teveza in Emmanuela Adebayorja, do konca prestopnega roka pa je ostalo še nekaj več kot en mesec. Od moštva Marka Hughesa se v naslednji sezoni

 
 

"Ni več velike četverice, mi moramo sami sebe prepričati, da smo med najboljšimi ekipami."

Robinho

 
pričakuje, da se uvrsti v Ligo prvakov.
"Ni več velike četverice, mi moramo sami sebe prepričati, da smo med najboljšimi ekipami," pravi Robinho, ki se strinja s cilji vodstva kluba. "Zelo sem vesel, da se nam je pridružil Tevez, saj je vrhunski igralec, in res bom užival, ko bom igral poleg njega," je dobrodošlico Tevezu zaželel Brazilec. "Če bodo igralci, ki smo jih podpisali, dali vse od sebe in bomo delovali kot kolektiv, bomo postali nepremagljivi. Ne samo v Angliji, ampak tudi v Evropi," je več kot optimističen nekdanji napadalec Reala iz Madrida.

Že nekaj časa se govori o prestopu kapetana Chelseaja Johna Terryja v Manchester City, a Robinho, kot sam pravi, ne ve nič o tem. "O tem sem slišal iz medijev. Če do prestopa ne bo prišlo, nič hudega, saj je v Evropi še veliko kakovostnih branilcev, ki bi za nas predstavljali okrepitev v zadnji liniji," je zaključil Robinho.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.