Roddick: "Očitno sem v Rogerjevi glavi"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Andy Roddick je v karieri le dvakrat premagal Rogerja Federerja, kar 21-krat pa je izgubil. Statistiko je vsaj navidezno popravil z zmago na ekshibicijskem dvoboju v Madison Square Gardnu.
Oglej si celoten članek

Ruska teniška igralka Marija Šarapova je na ekshibicijskem dvoboju v Madison Square Gardnu s 6:3 in 6:4 premagala Danko Caroline Wozniacki, Američan Andy Roddick pa je s 7:5 in 7:6 (7) ugnal Švicarja Rogerja Federerja.

Danska igralka, ki je po odprtem prvenstvu Avstralije izgubila prvo mesto na ženski teniški lestvici WTA, je na igrišče povabila tudi svojega izbranca, golfista Roryja McIlroyja, s katerim je proti Šarapovi odigrala točko.

Roddick je prišel do zmage nad Federerjem, Američan pa je Švicarja v svoji karieri premagal le dvakrat, kar 21-krat pa je izgubil. "Očitno sem v Rogerjevi glavi," se je po tekmi pošalil Roddick in dodal: "Mislim, da je Jeremy Lin želel, da zmagam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.