Roddick prekinil niz Federerja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Andy Roddick je na mastersu v Miamiju v 3. kolu kar nekoliko presenetljivo končal niz 16 zaporednih zmag Rogerja Federerja.
Oglej si celoten članek

Nekdanji najboljši teniški igralec sveta Švicar Roger Federer, ki je nanizal 16 zaporednih zmag, je izpadel v tretjem kolu mastersa v Miamiju z nagradnim skladom 3,973 milijona dolarjev, kjer je bil tretji nosilec. Njegov izjemen niz je zaustavil 32. nosilec Američan Andy Roddick, ki je zmagal po treh nizih s 7:6 (4), 1:6 in 6:4.

Roddick, ki pred tem že štiri leta ni premagal Federerja, je šele tretji igralec, ki mu je to uspelo, vse odkar je Švicar izgubil v polfinalu odprtega prvenstva ZDA proti Srbu Novaku Đokoviću.

Pred prihodom v Miami je 30-letni Federer osvojil turnirja v Rotterdamu in Dubaju ter masters v Indian Wellsu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.