Roddick v dobri formi

Foto: Žurnal24 Andy Roddick je premagal poškodbo.
V Wimbledonu je blestel Andy Roddick, ki je premagal poškodbo. Venus Williams je napredovala brez težav, s potjo domov pa se je morala sprijazniti Jelena Dokić.
Oglej si celoten članek
Andyja Roddicka , dvakratnega finalista Wimbledona , poškodba gležnja, zaradi katere je bil njegov nastop celo vprašljiv, ni preveč ovirala. Francoza Jeremyja Chardyja je namreč ugnal s 6:3 7:6 4:6 6:3. Za preboj v tretje kolo se bo pomeril z Rusom Igorjem Kunicinom . Tudi ostali favoriti niso imeli pretiranih težav: Juan Martin Del Potro je ugnal Arnauda Clementa s 6:3, 6:1, 6:2, Nikolaj Davidenko pa Daniela Evansa 6:2, 6:3, 6:3.
 

Ne spreglejte

Wimbledon v živo

Številka ena ženskega tenisa Dinara Safina se je morala kar potruditi, da je strla odpor Španke Lourdes Dominguez Lino , 72. igralke sveta. Bilo je 7:5 in 6:3. Rusinja se bori z neugodno tradicijo, saj v zadnjih šestih obiskih svete trave ni prišla dlje od tretjega kola. Venus Williams se je prepričljivo prebila v nadaljevanje proti Stefanie Vögel s 6:3, 6:2, Jelena Janković se je namučila proti Juliji Görges predvsem zaradi njenih padcev v igri (6:4, 7:6 (7:0)). Za dobljeni prvi niz je Srbkinja potrebovala tri četrt ure. Zdravniški odmor, ki je sledil, je načel njen ritem in Nemka je v 2. nizu povedla s kar 5:2. Nato pa je Jankovićeva izsilila podaljšano igro, ki jo je dobila brez izgubljene točke s 7:0. Še ena Nemka Tatjana Malek pa je bila usodna za Jeleno Dokić (3:6, 7:5, 6:2), ki je sicer dobila prvi niz. Malekova je izenačila z brejkom ob koncu 2. niza, v tretjem pa je dokončala delo in se veselila uvrstitve v drugo kolo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.