Rodgers bo odgovarjal za svoje besede

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Liverpoola Brendan Rodgers se bo moral zaradi ostrih besed na račun sojenja na tekmi proti Manchester Cityju zagovarjati pred Angleško nogometno zvezo (FA).
Oglej si celoten članek

Angleška nogometna zveza (FA) je sprožila postopek proti Brendanu Rodgersu, ki se je po porazu proti Manchester Cityju (1:2) spraševal o integriteti sojenja Leeja Masona.

''Trener Liverpoola Brendan Rodgers je obtožen zaradi izjav, ki jih je dal 26. decembra po tekmi z Manchester Cityjem. Rodgers je domnevno izrazil dvom o sodniški integriteti, namigoval na sodniško pristranskost in sodnika obtožil, da je ravnal v nasprotju z najboljšimi interesi igre,'' je v izjavi zapisala FA.
Rodgers je po tekmi besnel zaradi napačno dosojenega prepovedanega položaja pri prodoru Raheema Sterlinga, za nameček pa naj bi glavni sodnik redse oškodoval vsaj za dve najstrožji kazni.

''Upam, da na tekmi Liverpoola in Manchestra nikoli več ne bo sodil sodnik iz Greater Manchestra,'' je povedal Rodgers in dodal: ''Presenečen sem bil, da v Manchestru sodi nekdo iz te regije. Prepričan sem, da tekme Liverpool-Man City ne bo sodil nekdo iz Wirrala.''

Rodgers je dan po tekmi zanikal, da je namigoval na sodniško pristranskost. ''Zagotovo nisem dvomil v sodniško integriteto. Komentar je bil povsem logičen, glede na to, da je tekmo v Manchestru sodil nekdo, ki prihaja iz tega kraja. Dvomim, da je Mike Dean iz Wirrala pogosto sodil na tekmah Liverpoola. Bil sem iskren,'' je zatrdil Rodgers, ki mu rok za pritožbo poteče v sredo ob 18. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.