Rodgers: Reina je rdeč in ostal bo rdeč

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Liverpoola Brendan Rodgers je zavrnil namigovanja, da se želi znebiti španskega vratarja Pepeja Reine. Otoški mediji so čuvaja redsov že videli bodisi pri Birminghamu bodisi pri Hannovru.
Oglej si celoten članek

Brendan Rodgers se je postavil v bran Pepeju Reini, ki v Liverpoolu brani že od leta 2005. ''Ne maram govoriti o špekulacijah, saj so nas v času mojega vodenja Liverpoola povezovali s številnimi imeni. Uradno lahko povem, da ne iščem novega vratarja,'' je povedal Rodgers in nadaljeval: ''Povezovali so nas s številnimi vratarji. Imamo dva zelo dobra čuvaja mreže - Pepeja Reino in Brada Jonesa. Slednji je dobra številka dve. Izboljšave bomo iskali na drugih področjih.''
Foto: EPA brendan rodgers Severnoirski strateg je priznal, da je za Reino težko obdobje, v katerem dolgo ni našel prave forme. Španec si je oktobra poškodoval tetivo, po enomesečni odsotnosti pa je ponovno prevzel vlogo prvega vratarja. ''Reina je vratar številka ena in eden najboljših v ligi. Pred njim so najboljša leta in 150 odstotno je predan našim ciljem. Trdo je delal na fizičnem in psihičnem področju in zadovoljen sem z njim,'' je povedal Rodgers.

Liverpool se bo v zadnjem kolu evropske lige pomeril z Udinesejem. Z zmago bi si redsi zagotovili napredovanje, poraz pa bi pomeni izpad za petkratne zmagovalce Lige prvakov. ''Evropska liga je tekmovanje, kjer si želimo dobrih rezultatov in nikoli si nismo želeli, da bi izpadli,'' je optimistično napovedal Rodgers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.