Rodićeva zmagovito z Reke

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Snežana Rodić (Mass) je zmagala na dvoranskem atletskem mitingu na Reki na Hrvaškem v troskoku. Že na svoji prvi tekmi v sezoni je preskočila 14,01 m. Maja Bratkič (Gorica) je bila druga (13,36 m).
Oglej si celoten članek

"Nastopila sem s krajšega zaleta, z 12 korakov. Tudi po 20 centimetrov sem skočila manj, kot bi lahko, ker sem se pri skoraj vse skokih odrinila pred desko. Nastopila sem tudi brez trenerja Srdjana Djordjevića in dobila potrditev, da sem kar dobro pripravljena," je menila Snežana Rodić.

"Pozimi nisem imela težav z boleznimi ali s poškodbami in sem lahko nemoteno vadila. Sedaj imam na voljo dva tedna, da popravim zalet, ker bom na naslednji tekmi na tujem tekmovala 10. februarja v nemškem Düsseldorfu," je povedala Rodićeva, ki se je že na svoji prvi tekmi v zimi zelo približala normi (14,10 m) za nastop na dvoranskem svetovnem prvenstvu v Carigradu v Turčiji (od 9. do 11. marca).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.