Rodman na avtocesti v napačno smer

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Porednemu dečku zlate generacije Chicago Bulls, petkratnemu prvaku lige NBA Dennisu Rodmanu, grozi zapor.
Oglej si celoten članek

V njem bi lahko preživel dve leti, če mu okrožno sodnik v Santa Ani dokaže nevarno vožnjo z avtomobilom, pobeg s kraja nesreče in nekaj drugih prekrškov.

Dennis Rodman je osumljen, da je letos poleti po avtocesti vozil v napačno smer in pri tem povzročil prometno nesrečo. Po dogodku je prizorišče zapustil pred prihodom policije, ko pa je ta vendarle prišla do njega, se ji je predstavil z lažnim imenom. Hkrati je 55-letni Rodman vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Za ta niz prekrškov je v Kaliforniji najvišja možna kazen dve leti zapora, odločitev sodišča pa naj bi bila znana v dveh mesecih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.