Rodriguez ob 30 milijonov evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Bejzbolista New York Yankees Alexa Rodrigueza so zaradi uporabe dopinga kaznovali z 214 tekmami prepovedi igranja.
Oglej si celoten članek

Zvezdnika bejzbolske ekipe New York Yankees Alexa Rodrigueza so danes kaznovali s prepovedjo igranja na 214 tekmah severnoameriške lige Major League Baseball. Rodriguezu so dokazali uporabo nedovoljenih poživil, ki naj bi jih užival približno tri leta, a se namerava na razsodbo pritožiti.

Američan ima pogodbo z ekipo New York Yankees do leta 2017, kar bi mu skupno prineslo 95 milijonov dolarjev. Prepoved igranja na 214 tekmah bi pomenila, da ga na igriščih ne bi videli približno dve sezoni, Rodiguez pa bi izgubil približno 30 milijonov dolarjev.

Izrečena kazen je poleg dosmrtne prepovedi igranja najdaljša v zgodovini te severnoameriške lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.