Roger padel: Novaku tretjič Dubaj

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Caroline Wozniacki Foto: Žurnal24 Vera Zvonarjeva Foto: Žurnal24 Vera Zvonarjeva Foto: Žurnal24 Caroline Wozniacki Foto: Žurnal24 Vera Zvonarjeva
Najmočnejši turnir tedna je dobil Novak Djoković. V finalu je s 6:3 in 6:3 premagal prvega nosilca Rogerja Federerja in to po vsega 71 minutah. V Dohi je finale proti Caroline Wozniacki dobila Vera Zvonarjeva.
Oglej si celoten članek

Dubaj Djokoviću
Srb Novak Djoković je zmagovalec teniškega turnirja v Dubaju z nagradnim skladom 1,6 milijona dolarjev. V finalu je prepričljivo premagal Švicarja Rogerja Federerja s 6:3, 6:3. Djoković je že drugič zapored premagal dolga leta najboljšega tenisača na svetu. Pred nekaj tedni ga je izločil na OP Avstralije v Melbournu, z zmago v finalu Dubaja pa je Djoković že tretjič v nizu osvojil ta turnir. "Res sem dobro igral. Užitek se je meriti z Rogerjem Federerjem, saj moraš za uspeh pokazati vse svoje znanje," je po zmagi dejal Djoković, ki je prvi niz dobil suvereno, v drugem pa je moral nadoknaditi zaostanek 1:3.

Djoković, ki je osvojil svoj dvajseti turnir ATP, se je močno približal drugemu mestu. Na prejšnji lestvici je za Federerjem zaostajal manj kot sto točk.

ATP, Dubaj, finale:

Novak Djoković (Srb/2) : Roger Federer (Švi/1) 6:3, 6:3

Foto: Žurnal24 Caroline Wozniacki

Doha Zvonarjevi
Rusinja Vera Zvonarjeva pa je zmagovalka teniškega turnirja WTA v Dohi z nagradnim skladom 721.000 dolarjev. Druga nosilka Zvonarjeva je v finalu s 6:4 in 6:4 ugnala prvo igralko sveta in prvo nosilko tega turnirja, Danko Caroline Wozniacki. Wozniackijevi tako ni uspelo osvojiti že 14. turnirske zmage v karieri. Potem ko je pred tednom dni slavila zmago v Dubaju, ji je tokrat načrte prekrižala Zvonareva. Slednja je vknjižila enajsto turnirsko zmago, prvo po turnirju v Pattayi pred letom dni.

WTA, Doha, finale:

Vera Zvonareva (Rus/2) : Caroline Wozniacki (Dan/1) 6:4, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.