Roglič izzval ogorčenje: "To je zločin proti človeštvu"

Foto: Twitter primož roglič
Oprava slovenskega kolesarskega zvezdnika Primoža Rogliča je dvignila veliko prahu.
Oglej si celoten članek

Potem ko je na šesti etapi ostal brez rdeče majice, se je slovenski kolesar Primož Roglič v lov za vodilnim kolesarjem na dirki po Španiji Richardom Carapazom podal v nekoliko drugačni opravi kot sicer.

Vuelta Roglič mirno sledil rdeči majici

Pridih zelene je seveda odraz Rogličevega vodstva na lestvici najboljših kolesarjev po točkah. Rumeno-zeleno-črna kombinacija je med ljubitelji kolesarstva vzbudila številne asociacije, od brazilske zastave pa do risanih junakov Ninja želve.

"Ko profesionalni kolesar izlgeda kot torta iz slaščičarne," je zapisal nek uporabnik. Nekdo drug je vlekel vzporednice med Rogličem in pisanim avtomobilom, tretji pa je dodal, da je kolesar Jumbo-Visme očitno postal Brazilec. 

"Roglič izgleda kot Ninja želva," se je glasil še eden zabavnejših zapisov. "Rogliču prav res in mar. Izgleda kot nekdo, ki je pograbil prvi razpoložljivi dres," pa je dodal nek uporabnik twitterja.

Vmešal se je celo šef ekipe EF Pro Cycling Jonathan Vughters, ki je Mednarodno kolesarsko zvezo (UCI) pozval h sankcijam. "Globa? Kazen? Halo, UCI. To je zločin proti človeštvu, pa vendar ostane nakaznovan," je šaljivo zapisal.

UCI Slovenska menjava na vrhu kolesarske lestvice

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:53 28. Oktober 2020.

    Dejstvo je , da ga jaz v prejšnji dirki nisem prepoznal , čeprav je komentator stalno govoril , da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.