Roglič kaznovan

Foto: Epa primož roglič
Vodstvo dirke po Franciji je izreklo kazen nosilcu rumene majice Primožu Rogliču.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič, vodilni kolesar na dirki po Franciji, bo moral zaradi kršitve pravilnika na 15. etape plačati globo v višini 200 švicarskih frankov, kar znaša 186 evrov.

Rivalstvo Pogačar čaka na Rogličev trenutek slabosti

Razlog je kar malce bizaren, in sicer so ga prireditelji kaznovali zaradi uriniranja v javnosti. V obrazložitvi kazni je zapisano, da je bil Roglič kaznovan zaradi neprimernega vedenja. 

Ohranil mirno kri Rogliča soočili z neprijetnim vprašanjem: "Ničesar ne skrivam"

Pravila namreč velevajo, da morajo kolesarji potrebo opraviti diskretno in stran od oči javnosti, saj jih v nasprotnem primeru čaka kazen.

 

Foto: Print Screen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 01:02 15. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 19:35 14. September 2020.

    Bog ne daj, da kakšnega Francoza ne pogledata grdo...

  • 17:57 14. September 2020.

    A ko pa bidone pred kameramu mečejo vse povsod je pa ok?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.