Roglič obdaril otroke, njegov sin že navdušuje občinstvo

Foto: LC Primož Roglič RK Zagorje Foto: LC Primož Roglič RK Zagorje Foto: LC Primož Roglič RKS Zagorje Foto: LC Primož Roglič RKS Zagorje Foto: LC Primož Roglič Lora Klinc Lev Roglič Matjaž Švagan
Zmagovalec lanske Vuelte je znova pokazal, da ima veliko srce.
Oglej si celoten članek

V začetku februarja je izšel koledar najboljšega slovenskega kolesarja Primoža Rogliča. Zasavec je ob izdaji koledarja zatrdil, da bo zbrana sredstva od prodaje namenil izpostavi Rdečega križa Slovenije v domačem Zagorju ob Savi. 

Sprva je bilo predvideno, da bo denar namenjen za letovanje otrok iz socialno šibkejših okolij. A glede na to, da usoda letovanj v tem trenutku še ni znana, se je po pogovoru z območnim združenjem Rdečega križa Zagorje odločil, da sredstva nameni za nakup paketov za socialno ogrožene otroke.

Rogljičevi donaciji se je pridružilo tudi trgovsko podjetje Tuš in skupaj so tako, tudi z nagovorom župana Matjaža Švagana, predali 160 paketov.

Samozavest Roglič: "Pripravljen sem direktno startati Tour"

Krajše slovesnosti pred prostori zagorskega RK sta se udeležila tudi Rogličeva izbranka Lora Klinc in njun devetmesečni sin Lev.

Malček je slavnega očeta že spremljal na nekaterih treningih, mlada družinica pa je očarala zbrano občinstvo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:39 22. Maj 2020.

    Mamica lepo počepnila.. / Kolko so pa donirali preplačani uslužbenci rk SLO..- mami samohranilka..??

  • 14:33 22. Maj 2020.

    Lora pa uradno samohranilka ????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.