Roglič po drugo zmago v manj kot tednu dni

Foto: Epa primož roglič
Najboljši kolesar na svetu se bo v torek udeležil še ene enodnevne dirke.
Oglej si celoten članek

Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič bo v torek spet nastopil na enodnevni dirki v Italiji. Po izjemni zmagi na 102. izvedbi Gira d'Emilia se bo kolesar Jumbo Visme zdaj spopadel še s 197 km dolgo preizkušnjo Tre valli Varesine, so sporočili iz njegove ekipe.

Roglič je letos dobil že dirke po Emiliji, po Združenih arabskih emiratih, od Tirenskega do Jadranskega morja, dirko po Romandiji ter dirko po Španiji.

Poleg Rogliča bo na dirki tri doline Varesine nastopil tudi Jan Polanc, ki ga po torkovi preizkušnji v četrtek čaka še nastop na dirki Gran Piemonte, ki je dolga 185 km, so sporočili iz njegove ekipe Emirates.

Jan Polanc je na zadnje nastopil na enodnevni dirki, 102. izvedbi Gira d'Emillia, ki jo je dobil Roglič, a dirke ni končal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.