Roglič pridobil eno mesto

Foto: Profimedia Primož Roglič
Slovenski kolesar je po tretji etapi napredoval na osmo mesto.
Oglej si celoten članek

Francoz Julian Alaphilippe (Quick-Step) je zmagovalec 3. etape kolesarske dirke po Veliki Britaniji v okolici Bristola. Po 128 km je bil v sprintu močnejši od Novozelandca Patricka Bevina (BMC), ki si je nadel majico vodilnega, tretje mesto pa je osvojil ponedeljkov zmagovalec Avstralec Cameron Meyer (Mitchelton-Scott).

Veliko poraženec dne je Italijan Alessandro Tonelli, ki na razgibani trasi ni zdržal tempa najboljših, zato je moral oddati majico vodilnega Novozelandcu Bevinu.

Na ta način je mesto pridobil tudi trenutno najboljši slovenski kolesar Primož Roglič (Lotto NL Jumbo), ki je zdaj osmi in član skupine kolesarjev od četrtega do osmega mesta, ki za Bevinom zaostaja 12 sekund.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.