Roglič tretji na kronometru

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski kolesar Primož Roglič se je znova izkazal v vožnji na čas.
Oglej si celoten članek

S kronometrom v Krakovu, dolgem 25 kilometrov, se je po sedmih etapah končala kolesarska dirka po Poljski. Zadnjo etapo je dobil Britanec Alex Dowsett (Movistar), tretji je bil z 39 sekundami zaostanka Primož Roglič (LottoNL-Jumbo), edini preostali Slovenec na dirki. Skupno je slavil Belgijec Tim Wellens (Lotto-Soudal).

Wellens je bil danes 13. z minuto in pol zaostanka, a je imel pred začetkom etape več kot štiri minute naskoka pred tekmeci. Roglič je skupno dirko končal na 22. mestu (+ 14:59).

Preostali trije Slovenci na tej dirki Matej Mohorič (Lampre-Merida), Simon Špilak (Katjuša) in Luka Mezgec (Orica) so odstopili na sobotni peti etapi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.